"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Diersoort

Paard Boerderijgereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is jouw specialist in boerderij benodigdheden voor alle diersoorten, zoals koeien en runderen, varkens en biggen, paarden, schapen en huisdieren. Van medicijnen tot koelift. U vindt het hier allemaal. 

Diverse diersoorten

Voor diverse diersoorten loopt ons assortiment uiteen van een onthoornapparaat , zuigkorf en weidepomp tot aan Coffea Preaparata, darmolie en jodiumtinctuur.

Koeien en runderen

Voor koeien en runderen hebben we alle nodige middelen in huis om de dieren gezond te houden. In elke kalverhouderij staat de gezondheid van kalveren natuurlijk voorop. Voedingssupplementen, meetapparatuur, reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen voor de stal en de werkzame personen. Maar ook speenemmers, flessen, melkpoeder of een voedings sonde. U vindt het hier allemaal. 

Varkens en biggen

Voor varkens en biggen vindt u bij ons middelen voor kusntmatige inseminatie, vanmiddelen en drijfmiddelen, opfok middelen, voor herkenning en geboorte. 

Paarden

Voor paarden hebben we momenteel gewrichtslotion en spierlotion. 

Zoekt u middelen tegen vlooien en teken voor uw hond of kat? Dan hebben wij een groot assortiment met sprays, tekenbanden en meer. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl