Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Diersoort

Boerderijgereedschap.nl is jouw specialist in boerderij benodigdheden voor alle diersoorten, zoals koeien en runderen, varkens en biggen, paarden, schapen en huisdieren. Van medicijnen tot koelift. U vindt het hier allemaal. 

Diverse diersoorten

Voor diverse diersoorten loopt ons assortiment uiteen van een onthoornapparaat , zuigkorf en weidepomp tot aan Coffea Preaparata, darmolie en jodiumtinctuur.

Koeien en runderen

Voor koeien en runderen hebben we alle nodige middelen in huis om de dieren gezond te houden. In elke kalverhouderij staat de gezondheid van kalveren natuurlijk voorop. Voedingssupplementen, meetapparatuur, reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen voor de stal en de werkzame personen. Maar ook speenemmers, flessen, melkpoeder of een voedings sonde. U vindt het hier allemaal. 

Varkens en biggen

Voor varkens en biggen vindt u bij ons middelen voor kunstmatige inseminatie, van middelen en drijfmiddelen, opfok middelen, voor herkenning en geboorte. 

Paarden

Voor paarden hebben we momenteel gewrichtslotion en spierlotion. 

Zoekt u middelen tegen vlooien en teken voor uw hond of kat? Dan hebben wij een groot assortiment met sprays, tekenbanden en meer.