"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Uiers en Melkwinning

Hieronder vindt u benodigdheden voor de uierverzorging voor runderen. Zeker tijdens het melken is een goede verzorging erg belangrijk. Niet alleen de uiers hebben tijdens het melken de nodige verzorging nodig, maar men moet er ook voor zorgen dat het melkstel goed schoon is voordat een volgende koe wordt gemolken.

Wanneer uiers niet goed worden verzorgd kan dat leiden tot de volgende problemen; mastitis, schrale uiers of lekkende spenen. Dijk Webshops heeft hiervoor vele producten om deze problemen te verkomen. Bij beginnende ontstekingen kan men goed gebruik maken van mintgel. Deze zalf heeft een koud effect waardoor de bloedsomloop wordt bevorderd. Dit is ook weer goed voor de verzorging van de uiers. Ook kan Uiermint gebruikt worden bij een zwelling van de uier na het afkalven en bij een verhoogd celgetal. Wij leveren de merken Cai Pan. Om andere infecties te kunnen hebben wij nog verschillende producten leveren, zoals tepelcanules, injectoren en tepelstiften. Wij hebben nog vele zalven en crèmes beschikbaar die u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Zoals Bogena, Farm-O-San en Eutra Tetina melkvet.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl