"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Hogedrukreinigers

Hier vindt u hogedrukreinigers en aanverwante reinigingsmachines uit het professionele DiBO gamma, zoals koudwaterhogedrukreinigers, warmwaterhogedrukreinigers en brandermodules. Deze worden door DiBO zelf gebouwd. De warmwaterhogedrukreinigers zijn zeer sterke en degelijke professionele reinigingsmachines voor reiniging met warmwater onder hogedruk. 

in 2008 werden de DiBO warmwater hogedrukreinigers geheel vernieuwd. Het meest innovatieve is de eigen ontwikkelde GreenBoiler, de IBH-reeks, die in al hun warmwaterhogedrukreinigers werd ingebouwd. De IBH-M is een basic warmwaterhogedrukreiniger en heeft een eenvoudig overzichtelijk bedieningspaneel. Deze warmwaterhogedrukreiniger is beschikbaar met een werkdruk van 110 tot 350 bar en een wateropbrengst van 30 tot 350 l/h. Het is een professionele reinigingsmachine voor zeer uiteenlopende reinigingen. .

 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl