"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Koudwater hogedrukreiniger

Hier ziet u zowel koud- als warmwaterhogedrukreinigers voor professioneel en industrieel gebruik. Bekijk hieronder onze modellen professionele en industriële koudwater hogedruk reinigers.

DiBO hogedrukreinigers staan voor kwalitatieve hogedrukreinigers. Deze kunnen ingezet worden voor semi- als ook voor professioneel gebruik en intensief dagdagelijks industrieel gebruik, afhankelijk van het model. Belangrijk bij uw keuze is vooraf te bepalen hoe vaak u deze hogedrukreiniger gaat gebruiken en waarvoor. Dit laatste bepaalt hoeveel druk en water u nodig zal hebben om een goed reinigingsresultaat te verkrijgen. Dijkwebshops helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl