Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 150,-
  • VOOR 15:00 BESTELD VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
9.6
0

Winkelwagen

Industrieel hang- en sluitwerk

Industrieel hang- en sluitwerk

Houdt u van industrieel deurbeslag, dan houdt u waarschijnlijk van bakstenen muren, houten stoelen en tafels, fabriekslampen en zwarte stalen deuren. Door het toepassen van oude elementen in een modern huis creëert u een stoer en uniek interieur. Welk deurbeslag raden wij u aan als u op zoek bent naar industrieel deurbeslag? Blijf lezen!

Industriële uitstraling aan de woning geven

Wat is industrieel deurbeslag eigenlijk? Waarschijnlijk heeft u daar al een idee bij, anders was u niet op deze pagina, maar we proberen het fenomeen ?industriële inrichting? een beetje te omschrijven. Bij ?industrie? kunt u denken aan fabrieken. Daar is de industriële look op geïnspireerd. Materialen waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld chroom en smeedijzer. Kleuren waar u aan kunt denken zijn grijs, roestkleurig, brons en matzwart. De combinatie van deze materialen en kleuren geven een object een robuuste uitstraling. Wat goed thuis past in een industriële omgeving.

Woning industrieel maken met deurbeslag

Het effect van deurbeslag in een woning wordt nog wel eens onderschat. Vervangt u al uw beslag, dan zal het u verbazen hoe dit de uitstraling van een woning kan veranderen. Wij raden u aan om te kijken bij onze industriële deurklinken, deurgrepen, sloten en scharnieren. Maar ook ons industriële badkamer beslag kan veel verschil maken in uw woning. U kunt kiezen voor antraciete deurkrukken of mat zwarte deurkrukken. Of wat dacht je van industriële meubelgrepen?

En heeft u al eens gedacht aan een schuifdeur? Onze antieke, RVS geborstelde en zwarte schuifdeursystemen zijn ook zeer geschikt in een industriële woning.

Dit zijn onze tips voor het kiezen van industrieel deurbeslag, raambeslag of meubelbeslag voor uw woning. Of u nu een oude woning heeft of een moderne woning, dat maakt niet uit. Met behulp van hout, staal, grijze en zwarte kleuren en materialen zoals chroom kunt u heel ver komen. Mocht u nog meer willen weten, bel ons dan even. Succes!