"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Losse deurkruk monteren

Nieuwsbericht geplaatst op 11 januari 2019.

Losse Deurkruk Monteren

Wilt u op uw bestaande deur een nieuwe deurkruk plaatsen? Dat kan heel gemakkelijk

Losse deurkrukken in uw huis vervangen door een mooiere deurkruk of één die beter past bij uw huis? En wilt u een set kopen? Kies dan een losse deurkuk met een los rozet en ga aan de slag. Volg dit stappenplan.

1. Verwijder uw oude deurkruk(ken).

2. Gebruik een verbindingsstift om uw nieuwe losse deurkruk te bevestigen. Steek de verbindingsstift door het slot. De stift moet aan beide kanten evenveel uitsteken. Schuif aan beide zijden de losse deurkruk over de stift.

3. Heb je al een mooie bijpassende rozet gevonden? Zoek deze dan uit. Want nu ga je de losse deurkruk bevestigen met behulp van je rozet. Plaats je deurkruk mét rozet aan beide kanten horizontaal tegen elkaar aan en teken de boorgaten. Verwijder vervolgens je losse deurkukken en rozetten. Boor de gaten met een 5 mm boor. 

4. Zet de deurkruk en het rozet weer op de stift en bevestig uw nieuwe deurkruk patentbouten en schroeven (soms wel en soms niet bijgeleverd). Vraag dit eventueel na.

Zo simpel kan het zijn! Succes! Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust voor advies. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl