"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Hamstra hor voor deuren

Een hor voor uw deuren is ideaal in de zomermaanden. Wel een frisse wind door uw huis, maar geen vliegen! Kijk eens of er een geschikte deurhor voor u is, zoals een vaste deurhor, een magneethor, een lamel hor, een plissé deurhor of een deurrolhor.

Vanaf de maand mei wordt het al lastiger om uw huis vrij te houden van insecten, zoals vliegen, muggen en spinnen. Vooral deurhorren houden veel diertjes buiten de deur. Zo kunt u toch uw tuindeuren of achterdeur open houden voor wat frisse lucht. Onze hordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten. 

Magneet hor of vaste hor

Wij hebben onder anderen magneet horren. Magneet horren zijn te gebruiken bij naar binnen en buiten draaiende deuren. Wat zo ideaal is aan een magneethor is dat hij weer op zn plek valt nadat u er door heen bent gelopen. U hoeft zich dus niet druk te maken of de ‘deur’ wel dicht gevallen is. Het plaatsen van een magneethor is heel gemakkelijk. De magneethor kunt u meestal met een zelfklevend klittenband bevestigen op het kozijn. Vervolgens kunt u de hor mooi afwerken met kunststof afdekstrips.

Onze vaste deurhorren kunt u eenvoudig in zijn geheel op het kozijn of in het kozijn monteren. Deze hor is voorzien van een verstevigde tussenprofiel.

 

Lamel hor of plissé hor

Ook kunt u kiezen voor lamelhorren. De lamellen zijn voorzien van stevige zijkanten en de verzwaringen zijn voorzien van stootnoppen. Wat ideaal is aan lamel horren is dat u gemakkelijk met kinderen en/of huisdieren in en uit kan lopen, zonder dat er een deur handmatig open gedaan moet worden. Ook deze hor is gemakkelijk te plaatsen en zowel geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren.

Hor voor openslaande deuren of schuifpui? Een plissé hordeur is zeer geschikt voor naar binnen of buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren of schuifpuien. De plissé deur kan in of op het kozijn worden geplaatst. Verder zorgt de platte ondergeleiding voor een hinder vrije doorloop naar buiten.

 

Deurrolhor

Tot slot bestaat er nog een deurrolhor. Een deurrolhor is ideaal als de hor niet altijd wilt gebruiken. De hor kan terug het ‘kozijn’ ingaan als u ervoor kiest even geen hordeur te gebruiken. Deze hor kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden en is geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren.

 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl