"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Afrastering

Afrastering BoerderijGereedschap

Degelijke afrastering voor een mooie prijs

U wilt toch ook dat uw veestapel binnen de afzetting blijft? Een degelijke afrastering is daarbij van groot belang. De afrastering kan worden uitgezet door een schrikdraadapparaat met schrikdraad of schriklint.

Welk type afrastering heb ik nodig?

Welk type schrikdraadapparaat u nodig heeft is afhankelijk van het diersoort en de te omkaderen ruimte. Het schokdraad wordt op hoogte gehouden door weidepalen en/of prikpaaltjes met isolatoren.

Welk apparaat heb ik nodig?

Welk apparaat het meest geschikt is hangt af van de afrastering die u nodig bent. Kies een apparaat met voldoende vermogen die genoeg energie (impulsenergie) en spanning afgeeft bij diercontact. Wanneer u een weide dicht bij huis heeft, is een netspanningsapparaat de beste keuze. Heeft u een weide ver van huis, dan kan u kiezen voor een 9 Volt batterijapparaat. Deze zijn licht en handig en daardoor flexibel inzetbaar. Heeft u meer energie nodig, dan kiest u voor een 12 Volt apparaat. Dijk webshops heeft een breed assortiment schrikdraadapparten van Horizont®. 

Ook voor een passend advies kan u bij ons terecht.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl