"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Erf- en Stalgereedschap

Erfgereedschap en stalgereedschap

Hier vindt u erfgereedschap en stalgereedschap, zoals hogedrukreinigers, waterpompen en handgereedschap, zoals hooivorken. Stalgereedschap of erfgereedschap wordt gebruikt om een stal en/of erf netjes te houden. Dit komt de gezondheid van de dieren en van uzelf ten goede. Een schone stal zal minder ongedierte aantrekken. Daarom bieden wij gereedschap aan om uw stal en erf schoon te houden. 

Soorten erfgereedschap en stalgereedschap

Bij hangereedschap voor uw erf of stal kunt u denken aan scheppen, vorken, hooiharken, schuivers en schrapers. De waterpompen die u bij ons kunt krijgen voor uw stal of erf zijn van het merk DAB Water Technology. Dit merk is wereldwijd bekend om haar techniek, kwaliteit en innovatie inzake elektrische waterpompen. Hoge kwaliteit dus. Als u een hogedrukreiniger nodig bent dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij leveren hogedrukreinigers van het merk DIBO gamma. Zij bouwen zelf hun machines, zoals warmwaterhogedrukreinigers. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl