"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Gezondheid - Mineralen

Uw vee neemt vitaminen en mineralen op via ruw en krachtvoer. In veel gevallen is de opname van vitaminen en mineralen bij vee onvoldoende voor optimale prestaties van uw dieren. Bijvoorbeeld lage krachtvoergift. Bij bijproducten en enkelvoudige grondstoffen in een rantsoen is het ook vaak verstandig om extra voorziening van mineralen en vitaminen toe te voegen. Tevens kan de vitamine- en mineralenbehoefte van uw vee verhoogd zijn, bijvoorbeeld bij verminderde weerstand en problemen met de vruchtbaarheid. ons assortiment biedt voor elke situatie de perfecte oplossing.


Ons assortiment bestaat uit een compleet pakket van vitaminen- en mineralenmengsels. Hiermee worden uw dieren voorzien van de optimale benodigde hoeveelheid mineralen en vitaminen. Naast een noodzakelijke aanvulling op het verstrekte rantsoen verminderen de producten de kans op gezondheidsproblemen. De mineralen bestaan uit nieuwe microgranulaten, oftewel een verbeterde en verfijnde vorm van granulaat. De grondstoffenkeuze en het productieproces maken een uniform en gebruiksvriendelijk product. De microgranulaten zijn stofvrije mineralen die garant staan voor een goede opname, eenvoudige dosering, minder verlies en goede menging in de voermengwagen. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl