Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Tuin

Bent u op zoek naar tuin gereedschap voor op uw boerderij/erf? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij van BoerderijGereedschap.nl hebben al jaren lang ervaring in alles wat met boerderijen, tuinen en woningen te maken heeft. In onze winkel 'Kluswijs' in Ureterp verkopen wij tevens producten voor op de boerderij en ook hebben wij in Ureterp een mechanisatie bedrijf. U kunt er dus vanuit gaan dat u bij ons altijd de juiste producten vindt. 

Tuin gereedschap voor op de boerderij

Woont u op de ruimte, midden tussen prachtige bomen en de struiken of heeft u een groot gazon aan huis? Dan wilt u dit natuurlijk goed onderhouden. De basis onderhoudsmiddelen vindt u bij ons. U vindt hier namelijk alles om uw gazon te onderhouden.

Bestrijdingsmiddelen en gereedschap voor uw gazon

Denk aan bestrijdingsmiddelen van bijvoorbeeld het merk Bayer en gazon onderhoud producten van bijvoorbeeld het merk Ecostyle. Hierbij kunt ook denken aan gereedschap voor gazononderhoud, zoals een grasschaar, trimmer accessoires en grastrimmers. Voor het besproeien van uw gazon hebben we verschillende slangen en attributen, zoals een tuinsproeier of een tuinslang. 

Gereedschap voor uw bomen, struiken, etc. 

Verder vindt u bij ons klein gereedschap, stelen en groot tuingereedschap. Mocht u veel in de weer zijn met bomen en takken, dan kunt u bij ons terecht voor professionele zagen van G-man. Te denken aan een boomzaag of een traditionele handzaag. Voor struiken kunt u bij ons terecht voor snoeischaren, snoeizagen en takkenscharen.