"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Tuin

Tuin BoerderijGereedschap.nl

In deze categorie vindt u alle middelen die u nodig heeft bij het onderhouden van uw (boerderij) tuin. Woont u op de ruimte, tussen de bomen en de struiken en/of heeft u een mooi gazon? Dan wilt u dit natuurlijk goed onderhouden. De basis onderhoudsmiddelen vindt u bij ons. U vindt hier namelijk alles om uw gazon te onderhouden.

Denk aan bestrijdingsmiddelen van bijvoorbeeld het merk Bayer en gazon onderhoud producten van bijvoorbeeld het merk Ecostyle. Hierbij kunt ook denken aan gereedschap voor gazononderhoud, zoals een grasschaar, trimmer accessoires en grastrimmers. Voor het besproeien van uw gazon hebben we verschillende slangen en attributen, zoals een tuinsproeier of een tuinslang. Verder vindt u bij ons klein gereedschap, stelen en groot tuingereedschap. Mocht u veel in de weer zijn met bomen en takken, dan kunt u bij ons terecht voor professionele zagen van G-man. Te denken aan een boomzaag of een traditionele handzaag. Voor struiken kunt u bij ons terecht voor snoeischaren, snoeizagen en takkenscharen. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl