Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Vliegen

Heeft u last van vliegen in huis, op het terras of in de stal? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod vliegenbestrijdingsmiddelen. Denk aan insectenspray, vliegenvallen, lampen of vliegen plakstrips. 

Vliegen in huis

Vliegen in uw huis? Het is verstandig om ze te bestrijdingen om uw leefomgeving zo gezond mogelijk te houden. Vliegen en larven voeden zich met dode dieren en bedorven voedsel. Daardoor kunnen ze allerlei bacteriën verspreiden. Veel vliegen in huis is daarom niet heel fijn. 

Om vliegen te bestijden in en om het huis kunt u gebruik maken van verschillende producten. U kunt gebruik maken van een spray, zoals Bayer Home Vliegen en Muggenspray of Sprigone spray.  U kunt buiten gebruik maken van een vliegenval outdoor. Verder hebben we vensterboxen en UV manchetten, die ook handig in gebruik zijn voor thuis. Voor kleinere ruimtes kunt gebruik maken van een insektendoder MO-EL Geko

In de stal is vliegenoverlast ook een probleem. Naast het feit dat vliegen voor fysieke overlast zorgen, brengen stalvliegen ook ziektes over en vervuilen ze stallen en materialen. Daarom is het bestrijden van vliegen in de agrarische sector vaak een punt van aandacht. U kunt een vliegenplaag in de stal voorkomen door de juiste bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Voor de boerderij hebben wij erg veel producten te koop. 

Vliegen bestrijden in een stal

Wilt u gebruik maken van lijmplaten? Dan kunt u kiezen uit meerdere soorten, zoals aantrekking door speciale frequentie UV-licht met bijgeleverde lijmplaten. Dit van het merk Silva.  Van het merk Silva hebben wij ook vliegenvallen in de vorm van een UV Manchet of een vliegenband. Van het merk Redtop verkopen we vliegenvallen, waarbij vliegen worden aangetrokken door de lokstof. Een milieuvriendelijk manier om vliegen te bestrijden is een vliegenlamp. Wij verkopen vliegenlampen van het merk Halley. De insecten worden door het ultraviolette licht van de lamp aangetrokken en vervolgens gedood door het rooster dat onder spanning staat. De vliegenlampen die wij verkopen van het merk Halley zijn geschikt in vochtige ruimtes. Wilt u de lamp nog aantrekkelijker maken voor vliegen, dan kunt u ook nog een lokstof gebruiken, zoals Halley lokstof granulaat.

U kunt bij ons onder andere spray tegen vliegen op de koe vinden. Bijvoorbeeld Vee rust Super Spray. 

Voor professioneel gebruik

Voor professioneel gebruik verkopen wij bijvoorbeeld insecticide terbestrijding van kruipende insecten en vliegen in dierverblijven, opslog-, verblijfs- en bedrijfsruimten. Zoals Solfac vloeibaar of Lurectron Permanent Stalspuitmiddel. Daarnaast kunt u bij ons stalspuitmiddel vinden tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee. Zoekt u een middel die alleen effect heeft op vliegenmaden, niet op eieren, proppen of vliegen? Dan kunt u kiezen voor Neporex, een wateroplosbaar granulaat. Dit voorkomt de vorming van een nieuwe huidlaag (chitine), zodat maden al sterven tijdens het vervellen.