"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Klauwen (verzorging)

Een koe oefent het meeste druk uit op de buitenklauw van het achterbeen. Deze klauw wordt bij runderen hoger en groeit nog harder, waardoor er geen goede belans op de klauw van de koe ontstaat. Daarom worden koeien bekapt.

Een klauw bekapper verlaagd de buitenkant van de klauw, waardoor deze weer helemaal vlak wordt. Dit gebeurt met een haakse slijper met daarop een hoefslijpschijf. Met een Aesculaap hoefmes wordt de klauw uitgehold, zodat de mest en de grond onder de klauw weggehaald wordt. Hierna worden eventuele aandoeningen behandeld. Ook zijn er koeien/runderen die klauwen hebben met zweren of die zijn beschadigd. In deze categorie is veel te vinden voor de verzorging van de klauwen van runderen. Zoals Bovibond, Technovit, Hoof-fit gel etc.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl