Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Werkkleding en PBM

Hier vindt u werkkleding en PBM voor op de boerderij of in een andere werkomgeving, zoals sokken, schoeisel, brillen en kleding. Maar ook maskers, handschoenen en oordoppen. 

Werkkleding als bescherming

Sokken

Onze sokken zijn van het merk STAPP. U zult denken, waarom zijn deze sokken speciaal bedoeld als werksokken? Dit is, omdat de sok een goede isolatie heeft en daardoor goed de lichaamswarmte vasthoudt. Er zijn verschillende soorten. 

Werkschoenen

Het kopen van werkschoenen komt vrij precies. U kunt kiezen voor schoenen met of zonder stalen neus en u heeft keuze uit schoenen vanaf een bedrag van €53,95 t/m €134,95. De lichtgewicht schoen is uitermate geschikt voor het gebruik in droge omstandigheden. Deze schoen is voorzien van een composiet neus en heeft een kevlar tussensool. Een ideale schoen voor mensen die stage lopen. De duurste werkschoen heeft een stalen neus, stalen zoolplaat, overneus en nog veel meer hele belangrijke eigenschappen. Deze schoen past bij werkzaamheden in constructie, metaal, agrarische sector, transport, bouw en magazijn. 

Naast deze werkschoenen verkopen wij ook veters, inlegzolen, laarzen en klompen. 

Maskers adem

Wij hebben een groot assortiment maskers, zoals halfgelaatmaskers, fijnstofmaskers, vogelaatsmasker en hygiënemasker. Ook hebben we verschillende filters, zoals een stoffilter, een partikelfilter en een gasfilter. 

Gehoorbescherming

Wilt u uw gehoor beschermen, omdat u in een gehorige omgeving werkt? Bekijk dan eens ons aanbod op dat gebied. U kunt kiezen uit een gehoorkap (ontwikkeld voor omgevingen met zware geluidsbelastingen), een gehoorbeugel (meer comfort en minder druk van de beugel), of simpelweg oordopjes (bijv. met een demping van 35 DB). 

Veiligheidsbrillen

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en overzetbrillen. Maar ook handschoenen in materialen zoals PVS en rubber, katoen, leer of latex. 

Werkkleding

Nu nog geschikte kleding nodig? Ook daar voor bent u bij ons op het juiste adres. Een spuitoverall, regentuinbroek of regenjas, wij hebben het!

Bestel voor 3 uur  en ontvang de volgende dag uw bestelling. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.