Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Mollen bestrijding

11 van 11

Wanneer u last heeft van mollen in uw gazon of land, dan is mollenbestrijding de enige wijze om hier vanaf te komen.

Waarom mollenbestrijding

Mollen kunnen veel ergernissen veroorzaken, naast dat het eigenlijk ook een heel nuttig diertje is. Hij kan uw gazon kapot maken, uw planten los wroeten, waardoor deze doodgaan en bestrating ondergraven, waardoor verzakking ontstaat. Wacht niet te lang voor u een bestrijdingsmiddel aanschaft. Heeft u al twee molshopen ontdekt? Dan blijft dit er vaak niet bij twee. Ieder bevrucht vrouwtje legt jaarlijk 2 - 7 jongen.

Welke mollenbestrijding is geschikt voor mij?

Wij hebben diverse soorten mollenklemmen en andere onderdelen in ons assortiment.Wilt u er zeker van zijn dat de mollen niet meer terugkomen, dan is een mollenklem de doeltreffendste middel tegen mollen. Als u de mollenbestrijding goed toepast, is de mol op slag dood waardoor onnodig lijden wordt voorkomen. De mollenklem dient u voorzichtig in de looprichting van de gang te plaatsen. Belangrijk is dat u de molshoop goed afdekt. Licht is voor de mol een waarschuwingsmiddel. Naast het vangen van mollen kunt u er ook voor kiezen om mollen te verjagen. Dit kunt u doen met geluid/ trillingen. Mollen hebben een sterk ontwikkeld gehoor en geluiden worden daarom als zeer storend ervaren. Met een mollenverdrijver verjaagd u mollen op een diervriendelijke manier door middel van trillingen. Geen gas of gif.

Bestellen

Heeft u interesse in één van onze mollen bestrijding? Wij adviseren u graag. U kunt de klantenservice bereiken via het telefoonnummer (+31) 0512 30 14 31