Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Onkruid bestrijding

Onkruid bestrijding met Gloria, Matabi of Gardena

Met de drukspuiten, rugspuit, plantenspuit en bijbehorende onderdelen van Gardena, Gloria en Matabi heeft u het beste materiaal in huis voor onkruid bestrijding. U maakt dan gebruik van producten van bekende en professionele merken als het gaat om het bestrijden van onkruid, maar ook voor het onderhouden van uw struiken en planten.

Onkruid bestrijding met drukspuiten van Gloria, Matabi of Gardena

Er zijn verschillende (druk)spuiten van Gloria Gardenba en Matabi te koop, te gebruiken voor onkruid bestrijding. Zo kunt u kiezen voor een rugspuit of een plantenspuit van Gardena. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten drukspuiten van Matabi, zoals de Evolution 16, de uiersproeier, IK 9 foam, de matabi industrie, de Kima en de Super agro. De collectie van Gloria bestaat uit een drukspuit, een rugspuit en de clean master.

Losse onderdelen Matabi en Gloria makkelijk te bestellen

Naast een zeer uitgebreid aanbod van drukspuiten voor onkruid bestrijding leveren wij ook losse onderdelen van de merken Matabi en Gloria. Dat is erg gemakkelijk. Is er een onderdeel stuk gegaan van uw Matabi of Gloria (druk)spuit? Of bent u een onderdeel verloren? Dan kunt u dit onderdeel los bij bestellen in onze handige 'Matabi onderdelen zoeker' of 'Gloria onderdelen zoeker'. Of bekijk alle onderdelen in de categorie onderdelen van Matabi of Gloria. Oftewel: heeft u de perfecte spuit gevonden, dan kunt u dus ten alle tijden onderdelen vervangen die stuk gaan.

Op zoek naar de perfecte spuit voor onkruid bestrijding?

Klik hier onder op 'drukspuiten' of 'drukspuiten onderdelen' om te kijken wat ons aanbod precies. De drie merken die we hier noemen zijn erg bekend en staan voor kwaliteit. U weet zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Twijfelt u nog tussen de merken of twijfelt u tussen de verschillend spuiten? Neem dan gerust contact op! Onze specialisten kunnen u, met meer dan 30 jaar ervaring, goed helpen bij uw keuze!

Contact opnemen over onkruid bestrijding

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0512 30 14 31 of u kunt een e-mail sturen naar info@dijkwebshops.nl Volg ook onze Facebookpagina als u op de hoogte gehouden wilt worden of een chatbericht wilt sturen.