"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Onkruid bestrijding

Onkruid bestrijden BoerderijGereedschap.nl

Met de drukspuiten, rugspuit, plantenspuit en bijbehorende onderdelen van Gardena, Gloria en Matabi heeft u het beste materiaal in huis uw onkruid te bestrijden. Dit zijn bekende en professionele merken als het gaat om het bestrijden van onkruid. 

Drukspuiten van Gloria, Matabi of Gardena

Er zijn verschillende producten van Gloria en Matabi te koop voor het bestrijden van onkruid. Zo kunt u kiezen voor een rugspuit of een plantenspuit van Gardena. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten drukspuiten van Matabi. Matabi heeft ook een uiersproeier of een foamsproeier. Heel veel keuze heeft u ook uit de rugspuit en drukspuit van Gloria, zoals de drukspuit clean master of de drukspuit gloria prima 8. 

Naast een zeer uitgebreid aanbod van drukspuiten voor het bestrijden van onkruid leveren wij ook losse onderdelen van de merken Matabi en Gloria. Heeft u de perfecte spuit gevonden, dan kunt u dus ten alle tijden onderdelen vervangen die stuk gaan. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl