"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Water Gardena Producten

Al tientalle jaren is Gardena hét merk als het gaat om bewatering. Al 50 jaar ontwikkeld Garndena het Original GARDENA System. Dit systeem vormt de basis voor de besproeiing van tuinen. Het concept van het systeem is geniaal: alles past perfect bij elkaar en blijft waterdicht.

Koppelingen Gardena

De koppelingen zijn van hoge gebruikersgemak, goede kwaliteit en duurzaamheid. Er zijn veel verschillende koppelingen, zoals:

  • kraanaansluiting,
  • wegverdeler om 2 tuinslangen aan te sluiten,
  • een reperateur om een kapotte slang te maken
  • en een waterstop.

Alle koppelingen zijn goed te combineren met elkaar dankzij het eenvoudige kliksysteem.

Slangen, slanghaspels, slangopbergsystemen Gardena

De slangen zorgen niet alleen voor bewatering (vanaf de kraan) van uw planten en gazon, ze maken ook deel uit van een mobiele irrigatie-oplossing waarbij alles in elkaar past. De slangopbergsystemen van Gardena zijn er voor elke behoefte en elk tuinoppervlak. U kunt kiezen tussen slangenwagens, slanghaspels, wandslangboxen en draagbare apparaten voor op de camping of boot.

Sproeiers Gardena

En ook voor sproeiers van Gardena kunt u bij ons terrecht. Of het nu gaat om grote of kleine oppervlakken die besproeid moeten worden, GARDENA biedt de sproeier voor iedere tuin en ieder gazon.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl