Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Vlooien en Teken

21 van 21

Heeft uw hond regelmatig last van insecten, zoals teken of vlooien? Vlooienbeten zijn erg pijnlijk voor uw hond waardoor ze erg gestresst kunnen raken. Van tekenbeten of muggenbeten kan uw hond zelfs ziek raken.

Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg is een snel werkend middel dat uw hond beschermd tegen deze nare insecten. Het doodt de parasieten binnen 24 uur. Ook voorkomen de actieve stoffen dat deze vervelende insecten opnieuw in de vacht van uw hond nestelen.

Heeft uw kat last van vlooien? U kunt dan beter zo snel mogelijk ingrijpen. Vergeet niet hoe snel een vlooienplaag zich kan verspreiden door uw huis. En dan bent u verder van huis.

De Advantage pipet is gemakkelijk toe te dienen en doodt aanwezige vlooien snel door contact. (de vlo hoef niet eerst te bijten voor het gif actief wordt). Advantage geeft 3 weken bescherming tegen een nieuwe besmetting. Als uw kat vlooien heeft zijn er waarschijnlijk vlooien in verschillende stadia in huis. Om herbesmetting te voorkomen adviseren wij in dat geval ook de omgeving te behandelen met een omgevingsspray. Vlooien zijn drager van de hondenlintworm. Deze komt zowel bij honden als katten voor. Als uw kat vlooien heeft is het daarom raadzaam de kat tegelijkertijd te ontwormen.