"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Vlooien en Teken

Heeft uw hond regelmatig last van insecten, zoals teken of vlooien? Vlooienbeten zijn erg pijnlijk voor uw hond waardoor ze erg gestresst kunnen raken. Van tekenbeten of muggenbeten kan uw hond zelfs ziek raken.

Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg is een snel werkend middel dat uw hond beschermd tegen deze nare insecten. Het doodt de parasieten binnen 24 uur. Ook voorkomen de actieve stoffen dat deze vervelende insecten opnieuw in de vacht van uw hond nestelen.

Heeft uw kat last van vlooien? U kunt dan beter zo snel mogelijk ingrijpen. Vergeet niet hoe snel een vlooienplaag zich kan verspreiden door uw huis. En dan bent u verder van huis.

De Advantage pipet is gemakkelijk toe te dienen en doodt aanwezige vlooien snel door contact. (de vlo hoef niet eerst te bijten voor het gif actief wordt). Advantage geeft 3 weken bescherming tegen een nieuwe besmetting. Als uw kat vlooien heeft zijn er waarschijnlijk vlooien in verschillende stadia in huis. Om herbesmetting te voorkomen adviseren wij in dat geval ook de omgeving te behandelen met een omgevingsspray. Vlooien zijn drager van de hondenlintworm. Deze komt zowel bij honden als katten voor. Als uw kat vlooien heeft is het daarom raadzaam de kat tegelijkertijd te ontwormen. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl