"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Horren

Hor voor deur of raam

Hor

Een hor voor een deur of raam is ideaal. Want wat is er nu irritanter dan heerlijk liggen te slapen en wakker worden van een mug! Met een hor kunt u genieten van  frisse lucht, zonder dat u last heeft van muggen, vliegen en andere insecten die uw huis binnendringen.

Hor voor deur of raam Harmstra kopen

Op een warme dag is het wel zo fijn om uw deuren op te kunnen zetten, zodat er wat frisse lucht uw huis binnen komt. Onze horen zijn van het merk Hamstra. Dit merk staat bekend om de volgende eigenschappen: optimaal en volledig beschermd ventileren, een mooie oplossing voor elk type raam en deur, betrouwbaarheid en duurzaamheid, een hoog afwerkingsniveau en snel te monteren.

Hor deur

Een deurhor is in meerdere varianten te koop. Enkele typische aspecten van de verschillende deurhorren worden hier onder genoemd. 

  • Magneet hor: valt terug op z’n plek
  • Vaste hor: verstevigde tussenprofiel
  • Lamel hor: stevige zijkanten en verzwaring
  • Plissé hor: ook geschikt voor een schuifpui
  • Deurrolhor: is onzichtbaar te maken

Hor raam

Ook bij onze raamhorren heeft u keuze tussen verschillende soorten horren.  

  • Een rolhor: zijn standaard uitgevoerd met een softclose terugloop mechaniek, waardoor het gaas rustig en stil in de cassette rolt. De rolhor kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.
  • Vaste hor: deze hor is mooi afgewerkt met een cassette in de kleur RAL 9010
  • Inzethor: kunt u zonder boren of schroeven plaatsen

 

Hor dakraam

Een dakraam hor is ideaal. Bij ons kunt u zelfs een combinatie vinden van een hor en een gordijn in één.  U heeft bij ons keuze uit een duo plissé hor en een rolhor (speciaal gemaakt op de maatvoering van dak- of tuimelramen).

Extra producten hor

Tot slot kunt u kiezen voor horgaas en profielen om zelf een hor te snijden, mocht u deuren of ramen hebben waarbij dat nodig is. Een hor op maat is dan heel makkelijk te maken. 

Oftewel, voor ieder wat wils. Heeft u nog vragen met betrekking tot een hor en uw ramen of deuren? Stel ons gerust die vraag. Wij geven graag persoonlijk advies.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl