"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Horren

Wilt u genieten van de frisse lucht, zonder dat u last heeft van muggen, vliegen en andere insecten die uw huis binnendringen? Dat kan met een hor. U kunt een hor plaatsen voor uw deur, uw ramen en uw dakramen.

Op een warme dag is het wel zo fijn om uw deuren op te kunnen zetten, zodat er wat frisse lucht uw huis binnen komt. Helaas kunnen insecten dan ook naar binnen kruipen of vliegen. Dit is niet fijn. Om insecten te weren kunt u gebruik maken van een hor. Welke hor u het beste kunt gebruiken in uw huis hangt af van uw soort deur, raam of dakraam waar de hor voor moet.

Onze horen zijn van het merk Hamstra. Hamstra staat voor optimaal en volledig beschermd ventileren, een mooie oplossing voor elk type raam en deur, betrouwbaarheid en duurzaamheid, een hoog afwerkingsniveau en snel te monteren.

Deurhor

Een deurhor is in meerdere varianten te koop. Zo kunt u bij ons terecht voor en magneet hor (valt terug op zn plek), een vaste hor (verstevigde tussenprofiel), een lamel hor (stevige zijkanten en verzwaring), een plissé hor (ook geschikt voor een schuifpui) of een deurrolhor (is onzichtbaar te maken).

Raamhor

Ook bij onze raamhorren heeft u keuze tussen een rolhor en een vaste hor. Tot slot kunt u kiezen voor een inzethor (kunt u zonder boren of schroeven plaatsen).

Dakraamhor

Een dakraam hor is ideaal. Bij ons kunt u zelfs een combinatie vinden van een hor en een gordijn in één.  U heeft bij ons keuze uit een duo plissé hor en een rolhor (speciaal gemaakt op de maatvoering van dak- of tuimelramen).

Tot slot kunt u kiezen voor horgaas en profielen om zelf een hor te snijden, mocht u deuren of ramen hebben waarbij dat nodig is. Een hor op maat is dan heel makkelijk te maken. 

Oftewel, voor ieder wat wils. Heeft u nog vragen met betrekking tot een hor en uw ramen of deuren? Stel ons gerust die vraag. Wij geven graag persoonlijk advies.

 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl