"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Diarree

Diarree bij de kalveren is een vervelend probleem. De dieren zijn vaak extra gevoelig voor andere ziektekiemen en lopen een groei achterstand op. Goede redenen om kalverdiarree te voorkomen en eventuele problemen gericht aan te pakken.

Diarree is het gevolg van een verstoring van de vertering door een infectieuze of niet-infectieuze oorzaak. De oorzaak van diarree kan besmettelijk of niet-besmettelijk zijn of een combinatie van beiden. De behandeling is erop gericht de darmflora zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren. In eerste instantie bedoeld om het kalf of het rund te genezen uiteraard. Tegelijkertijd zorgt behandeling ervoor dat de ziekte zich niet verspreidt. Het is belangrijk om op tijd, dat wil zeggen bij de eerste verschijnselen, te starten met de behandeling. Hoe eerder gestart wordt, des te beter het resultaat. Voor vragen neem contact met ons op.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl