"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Ongedierte bestrijding

Ongedierte bestrijding BoerderijGereedschap.nl

Boerderijen die koeien, schapen of varkens houden kunnen nog wel eens last hebben van ongenodigde gasten, zoals ratten, muizen, mollen, wespen en vliegen. Wij verkopen ongedierte bestrijdingsmiddelen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Zo kunt u bij ons terecht voor horren, verdrijvers, vangkooien, klemmen, sprays, poeders, lampen en lokdozen. 

 

Wie kan ongedierten bestrijdingsmiddelen gebruiken

Deze beesten die geen nut lijken te hebben komen in vele soorten en maten. Het kan zijn dat u denkt dat één diertje niet zo schadelijk kan zijn, maar het kan zijn dat u er steeds meer ziet en er een plaag ontstaat. Het is daarom van belang dat u snel ingrijpt, wanneer u het idee heeft dat u 'last' heeft van ongedierte. Ongediertebestrijding maakt het mogelijk deze beestjes snel en effectief te verwijderen uit uw leefomgeving. U vindt bij ons verschillende manieren om ongedierte te bestrijden. Ook diervriendelijke ongediertebestrijdingsmiddelen. 

 

Welke middelen gebruiken voor welk ongedierte

Wordt uw mooie gazon overhoop gehaald door mollen? Dan snappen wij dat u graag van deze mooie dieren af wilt komen. Op gebied van mollenbestrijding hebben wij dan ook veel verschillende producten, te denken aan klemmen, maar ook aan elektrische verdrijvers. Ratten en muizen kunt u laten verdwijnen door middel van vangkooien, verjagers, vallen, voerdozen of gif. Ook voor het bestrijden van vliegen heeft u keuze uit een ruim aanbod bestrijdingsmiddelen. Ook kunt u kiezen voor horren. Wij hebben nu nog lang niet alles benoemd wat we aanbieden. Voor ongedierte waar u last van heeft, maar die wij hier nog niet benoemen, kunt u ook kijken bij diversen. Heeft u vragen, stel deze dan gerust. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl