Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Ongedierte bestrijding

Wij verkopen ongedierte bestrijdingsmiddelen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Boerderijen die koeien, schapen of varkens houden kunnen nog wel eens last hebben van ongenodigde gasten, zoals ratten, muizen, mollen, wespen en vliegen. . Zo kunt u bij ons terecht voor horren, verdrijvers, vangkooien, klemmen, sprays, poeders, lampen en lokdozen.  

Waarom ingrijpen bij 'last' ongedierte

Deze beesten die geen nut lijken te hebben komen in vele soorten en maten. Het kan zijn dat u denkt dat één diertje niet zo schadelijk kan zijn, maar het kan zijn dat u er steeds meer ziet en er een plaag ontstaat. Het is daarom van belang dat u snel ingrijpt, wanneer u het idee heeft dat u 'last' heeft van ongedierte. Ongediertebestrijding maakt het mogelijk deze beestjes snel en effectief te verwijderen uit uw leefomgeving. U vindt bij ons verschillende manieren om ongedierte te bestrijden. Ook diervriendelijke ongediertebestrijdingsmiddelen.

Vangkooien, verjagers, vallen, voerdozen en gif

Wordt uw mooie gazon overhoop gehaald door mollen? Dan snappen wij dat u graag van deze mooie dieren af wilt komen. Op gebied van mollenbestrijding hebben wij dan ook veel verschillende producten, te denken aan klemmen, maar ook aan elektrische verdrijvers. Ratten en muizen kunt u laten verdwijnen door middel van vangkooien, verjagers, vallen, voerdozen of gif. Ook voor het bestrijden van vliegen heeft u keuze uit een ruim aanbod bestrijdingsmiddelen. Ook kunt u kiezen voor horren. Wij hebben nu nog lang niet alles benoemd wat we aanbieden. Voor ongedierte waar u last van heeft, maar die wij hier nog niet benoemen, kunt u ook kijken bij diversen. Heeft u vragen, stel deze dan gerust.