Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Alles op gebied van stal en erf

Ratten en Muizen

Heeft u last van ratten of muizen en bent u op zoek naar bestrijdingsmiddelen? Dan kunt u bij ons terecht voor verschillende rattenbestrijding en muizen bestrijding. Boerderijen en veehouderijen hebben veel te maken met overlast van ratten, muizen en ander ongedierte. Ongediertepreventie is daarom vaak onderdeel van bedrijfsvoering.

Hoe merkt u muizen of ratten op?

Wanneer u last heeft van muizen of ratten kunt u dat zien aan bepaalde tekenen. Zo kunt u krassende geluiden horen, u kunt uitwerpselen vinden (bij ratten van ongeveer 10-20 mm), er kan een kenmerkende geur (ruikend naar muskus en ammonia) in uw woning of bedrijf hangen. Ook kunt u schade ontdekken bij bijvoorbeeld hout en plastic of opengescheurde voedselverpakkingen. En tot slot kan het zijn dat u nesten en holen ontdekt. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten rattenbestrijding en muizen bestrijding, zoals voerdozen, vergif, verjagers en vallen. Wanneer kunt u nu het beste kiezen voor welke bestrijding? Dat leggen we even snel uit.

Vergif voor muizen

In onze shop vindt u alleen vergif voor muizen. Het kan zijn dat gif pas na een aantal keren werkt. Muizen eten namelijk eerst kleine hoeveelheden en wanneer ze dan merken dat ze er niet ziek van worden zullen ze nogmaals terugkomen. Zien ze echter bij soortgenoten dat ze na het eten direct sterven, dan zullen ze dit voedsel niet meer eten.

Vallen voor ratten en muizen

Een val  is een goedkope, maar effectieve manier om van een plaag af te komen. Een rattenval is handig voor één of enkele ratten in huis, maar absoluut niet toereikend om een plaag of nest van ratten te bestrijden. De klassieke rattenval wordt een lokaas geplaatst. Wanneer de rat vervolgens op het lokaas afkomt, zal de veer losschieten.

Voerdoos als rattenbestrijding en bestrijding muizen

Een Voerdoos gebruikt u als lokaas doos voor het veilig plaatsen van gif. Dit is een veelvoorkomende manier voor het vangen van ratten of muizen.  LET OP deze dozen veilig plaatsen en buiten bereik van kinderen. Plaats de doos op plekken waarvan u weet dat er een rat is geweest. Dat ziet u bijvoorbeeld aan uitwerpselen of sleepsporen. U kunt kiezen uit een kartonnen voerdoos of kunststof.

Verjager muizen en ratten(met ultrasoon geluid)

Ratten en muizen kunt u ook verjagen met geluid. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier en gaat snel. Door de geluidsgolven die de ratten- en muizenverjager uitzendt, vermijden deze dieren het gebied al snel en verlaten het. Voor mensen is ultrasoon geluid niet te horen. Plaats de verjager waar de ratten of muizen overlast veroorzaken.

Bestellen

Heeft u interesse in één van onze ratten- en muizenbestrijdingsproducten? Wij adviseren u graag. Mocht u nog vragen hebben of wenst u advies op maat? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt de klantenservice bereiken via het telefoonnummer (+31) 0512 30 14 31