"Alles voor op de boerderij, goedkoop en snel geleverd!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Opfok

In elke kalverhouderij staat gezondheid van de kalveren voorop. Een hygiënische omgeving en optimaal rantsoen zijn hele belangrijke ingrediënten voor het welzijn van de kalveren. U verbetert het rendement van uw kalverhouderij door te werken met de juiste producten en adequate maatregelen te nemen ten behoeve van hygiëne.

Boerderijgereedschap.nl biedt een breedt assortiment aan producten specifiek bedoeld voor kalverhouderijen. Van voedingssupplementen en meetapparatuur tot reinigings- en desinfectiemiddelen voor de stal en de personen die er werkzaam zijn. Zoals elektrolyt, speenemmers en flessen, melkpoeder of een voedings/kalver sonde.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding,...

>> Lees meer

Over BoerderijGereedschap.nl

Boerderijgereedschap.nl is specialist in alles voor de boerderij, zoals alles voor de tuin, ongedeierte bestrijding, erfgereedschap en stalgereedschap, benodigheden voor alle diersoorten, bestrijdingsmiddelen voor onkruid, alles voor afrastering, werkkleding en PBM. Ook vindt u hier speelgoed voor de kinderen met boerderij thema's.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een...

Meer over boerderijgereedschap.nl