Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Verpakkingen op ons bedrijf

Duurzaamheid, een hot item in de huidige maatschappij. Natuurlijk kan je niet alles alleen en niet alles in een keer. Alle kleine beetjes helpen het klimaat gezond gezonder te maken en elke stap is er weer 1. Een stap voor jou, maar ook voor de kinderen, klein- en achterkleinkinderen die nog lang voor de aarde moeten zorgen.

Ook wij maken kleine stapjes in de goede richting. Het plaatsen van zonnepanelen is daar 1 van maar ook houden wij met het inpakken graag rekening met het milieu. Zo houden wij verpakkingen waar het lukt en verantwoord is zo klein mogelijk. Dit maakt het gebruik van materialen een stuk kleiner maar past er ook veel meer in de vrachtwagen. Zo hoeft de vervoerder minder vaak te rijden en is de uitstoot kleiner. Niet alles komt dus in een grote doos, soms is een stukje karton en wat folie genoeg om het product verantwoord in te pakken.

Wij hebben naast de webshops ook een kluswijswinkel en bedrijven in  tuin en park, installatie en mechanisatie.  Hierdoor krijgen wij veel verpakkingsmaterialen binnen. Dit gebruiken we allemaal opnieuw, uiteraard alleen als het er netjes uit ziet. Hierdoor kan het zijn dat u eens een verpakking krijgt waar een ander merk op staat dan u verwacht. Niet altijd even mooi, maar wel praktisch! Uiteraard verpakken wij wel alles netjes want elk pakket hoort een klein cadeautje te zijn....