Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Stratenmakers gereedschap koopt u gemakkelijk online

Stratenmakers gereedschap koopt u gemakkelijk online


Bent u op zoek naar professioneel stratenmakers gereedschap? De Wit Hand En Tuingereedschap heeft een brede collectie gereedschap specifiek voor dit vakgebied. Wij bieden uitsluitend kwalitatieve gereedschap aan, waar u jaren mee kunt werken. Lees hier alles over onze stratenmaker gereedschap of shop direct online! Oja, heeft u vragen? Onze klantenservice bestaat uit een team met jarenlange ervaring. Zij kunnen u met alle vragen helpen!Wat is stratenmaker gereedschap?

Wat is stratenmaker gereedschap? Stratenmakersgereedschap bestaat uit alle benodigdheden voor het aanleggen van wegen, tuinen, erven, stoepen en pleinen. U kunt denken aan richtijzers,draadpennen, klinkertrekkers, kniebeschermers, leidingprikkers, putdekselhaken, stampers, , steenklemmen, stootijzers, straathamers, tegelkloppers en trottoirbandtang. Voor alle werkzaamheden kunt u bij De Wit hand- en tuingereedschap terecht!Werkzaamheden en het materiaal wat u kunt gebruiken

Wilt u stenen losser maken en/of de richting van de stenen bijstellen? Dat kan met een richtijzer. Straten in een rechte lijn? Dan zijn draadpennen ideaal. Met stampers kunt u bestrating aanstampen tegen muren en gevels of gras en graszoden aanstampen. Wilt u meerdere stenen in één handeling dragen? Dan is een steenklem heel handig. Stenen op maat kappen en/of een klap geven? Gebruik dan een steenhamer (deze heeft twee kanten).

Voor uw gezondheid zijn er ook benodigdheden aan te raden bij het werk als een stratenmaker. Moet u bijvoorbeeld een langere tijd op uw knieën moet leunen bij het bestraten. Maak dan gebruik van kniebeschermers! Is het voor uw werk nodig om putdeksels te lichten? Met een putdekselhaak kunt u dit heel eenvoudig doen. Wilt u snel een klinker uit de nieuwe of oude straat trekken? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een klinkertrekker. Met behulp van de bandentang kan er met een juiste houding gewerkt worden zonder overbelasting van de rug.

Wilt u weten of er zich onder de grond waar u wilt boren een leiding bevindt, dan kunt u dat testen met een leidingprikker.Professionele stratenmakers gereedschap van De Wit

Zoals u hier boven heeft gelezen hebben wij een ruim assortiment stratenmakers gereedschap voor u! Heeft u gereedschap nodig voor het aanleggen van wegen, erven, pleinen, stoepen en tuinen? En kunt u het gereedschap niet op onze webshop vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen we alsnog iets voor u betekenen. Als vakman weet u waarschijnlijk precies wat voor materiaal u nodig heeft. om te weten is dat ons stratenmakersgereedschap van erg goede kwaliteit is. Wij leveren producten van De Wit. De Wit is een wereldwijd begrip op gebied van tuingereedschap. Als u hier meer over wilt lezen, kijk dan even op onze pagina over De Wit tuingereedschap.